Henrik Skov Christensen A/S er en transportvirksomhed beliggende i Esbjerg.

Virksomheden har eksisteret siden 2007, og råder i dag over 82 trækkere, og beskæftiger 11 ansatte på vores kontor i Esbjerg.

Uanset typen af transport, så er kundetilfredshed helt fundamentalt hos Henrik Skov Christensen A/S. Vi udvikler os løbende, for at imødekomme vores kunders behov, og i samarbejde med vores kunder finder vi nye transportløsninger, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores medarbejdere går op i, at yde en god service for alle vores kunder. Det mener vi nemlig, er grundstenen for et godt samarbejde.

Som arbejdsplads går vi op i, at være en virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Vi har tillid til vores medarbejdere, og vores medarbejdere er altid motiverede og ansvarsbeviste.

Vores kunder får en service i høj kvalitet, hver gang en transport opgave bliver udført.

Vi går ind for et godt samarbejde og en god daglig dialog med vores kunder.

Den daglige dialog er vigtig for os, da den kan være med til at minimere evt. reklamationer, og samtidig sikre en effektiv gennemførelse af den aftale opgave

Det betyder, at vi sætter en ære i at overholde vores betingelser og leveringstider. Det mener vi er en naturlig del af en kvalitetstransport.

Ligeledes har vi i nedenstående datter selskaber, veluddannede medarbejder, som hver dag håndtere store mængder af gods via egne biler i hele Europa.

Henrik Skov Christensen Transport Group SRL i Cluj-Napoca, Rumænien.

HSC  Transport Group GMBH i Harrislee

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende virksomheden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Stolte medlemmer af

itd

atl